Al onze menu's zijn op voorhand te reserveren en zijn uitsluitend mogelijk voor grotere groepen, feesten en het gehele gezelschap.
Hapjes
***
Carpaccio en kaviaar van zalm met dille, pastei van truffel en slaatje
Carpaccio van sint-jacobsvruchten met grondwitloof, enoki en truffel
Carpaccio van rundvlees met parmezaan, zongedroogde tomaat en kruidensalade
Kort gebakken sint-jacobsvruchten met crème van bloemkool, groene asperges en kaviaar
Pastei van ganzenlever met z’n marmelades en garnituur (supplement 4€)
Salade van kreeft, groentenbrunoise en geschaafde parmezaan (supplement 5€)
***
Kabeljauwhaasje, gebakken op het vel met schorseneren en spinazie, prei en zeekralen, kroepoek van rode curry
Wilde zalm met brunoise van groenten, broccoli, beukenzwammen en messchelpen
Zeebaars met jonge prei, kerstomaat, shiitake, sausje van saffraan
Zeebrasem met asperges, crème van doperwt, schelpjes, sausje op basis van witte wijn
Kreeftje gegaard onder kruidenboter en julienne van groenten (supplement 5€)
***
Lamsribstuk met bloemkool, zuiderse tomaat, zoete aardappel en paddenstoelen
Kalfsfilet met asperges, peulen en doperwt, gratin van aardpeer
Eend met rode kool, pastinaak, raapjes en appeltje in de oven
Jong Frans hoeveduifje met savooi, knolselder, mini witloof en spruitjes (supplement 5€)
***
Kletskoppen met duo van chocolademousse, framboos en roomijs van speculaas
Gescheurd fruit met kaneel en porto, roomijs en spie van rood fruit
Ananas geflambeerd met noten en cointreau, roomijs van vanille
Moëlleux van chocolade, verse vruchten en roomijs van speculaas
Tarte tatin, verse vijg, amandelmascarpone, framboos en roomijs van vanille
***
Versnaperingen
U dient de keuze te maken uit één voorgerecht, één tussengerecht, één hoofdgerecht en één nagerecht voor uw ganse gezelschap.
Mogelijk met formule all-in, repasse aperitief en/of dessertenbuffet