Volgend voorstel omvat een namiddagreceptie met aperitief en nadien een dessertenbuffet.
Receptie
Gasten wordt een glaasje Cava aangeboden, eventueel met repasse
De Cava komt op 26,- euro per fles
Hapjes worden voorzien aan 2,00-euro per stuk
Nadien wordt aan de gasten persoonlijk gevraagd wat zij wensen te drinken
(wijn,koffie, thee, fris,…geen sterke dranken)
De dranken worden aan de geldende tarieven geserveerd
Opstellen van dessertenbuffet aan 15,- euro per persoon ( kan uiteraard ook verder uitgebreid worden)
Voorbeelden van hapjes
Tartaar van wilde zalm met kaviaar
Slaatje van rivierkreeftjes
Carpaccio van sint-jacobsvruchten met avrugakaviaar
Carpaccio van rundsvlees met schilfers parmezaan
Gerookte eendenborst met zongedroogde tomaat
Ganzenleverpastei met marmelade en gelee van vruchten
Quiche lorraine met spek en prei
Scampi in een romig currysausje
Gamba gebakken in panko
Rouget barbet met brunoise van groenten en pesto van basilicum
Kort gebakken sint-jacobsvrucht met mousse van broccoli, prei en zeekraal
Gebakken ganzenlever met gescheurde rode vruchten en kaneel
Dessertenbuffet
Duo van chocolademousse
Rijstpap
Fruitsalade
Crème brulée
Panna cotta met rode vruchten
Kleine zoetigheden
Diverse soorten taarten
Diverse soorten roomijs
Chocoladefontein
Snoepbar
Vijftal soorten kazen (geiten-, schapen-, zachte-, pikante-, en blauwaderkaas)
Algemeenheden
Er worden een aantal receptietafels voorzien
Er blijven tevens een aantal tafels en stoelen staan voor zij die tussendoor wensen neer te zitten
Bij mooi weer kan het aperitief op het terras geserveerd worden